Переробка

Переробкою зернових займається ТзОВ “ВОЛИНЬ-ЗЕРНО-ПРОДУКТ”, виробничий комплекс якого включає:

  • Два млина турецького виробника HURMAK   Compact 2002, які призначені           для помолу зерна пшениці на хлібопекарське сортове борошно. Конструкція млинів          включає в себе останні досягнення в           галузі борошномельного машинобудування.   Являє собою два модуля розміщених на   рамках в один поверх ( відділ підготовки       зерна до помолу і розмольне відділення).         Здійснюється двохступенева очистка:   перша- перед відволожуванням зерна,   друга- після.  Час відволожування від 4   годин. Продуктивність преробки одного  комплексу 60 тонн зерна на добу.
  • Млин з переробки зерна жита продуктивністю           перробки 25 тонн зерна на добу ( включає         доочистку зерна та розмольне відділення).
  • Нове обладнання українського та іноземного виробника з виробництва комбікормів,   на якому процес технології виробництва           контролюється спеціальною програмою,      що виключає відхилення від зміни рецепту   заданого комбікорму.

Изображение-050

Технологічна   лінія заводу передбачає два етапи при         виробництві комбікормів:

1) виробництвотво  БВМД(білково-вітамінно мінеральних          добавок);

2) виробництво комбікормів.

Ця особливість технологічної лінії      дозволяє здійснювати виробництво як  повноцінних комбікормів, так і збагачених на білок                        преміксів – так званих 25%-30%  концентратів до певної групи зернових     (наявних в господарстві) і для певної групи тварин.

  • Підприємство може виконувати індивідуальні замовлення   на виробництво комбікормів для свиней   різних статево-вікових груп,         а також   для ВРХ (дійне стадо, вирощування   молодняку і відгодівля),  здійснювати розрахунки рецептур за згодою замовника із можливим включенням до складу    комбікорму різних ферментних   та лікувальних препаратів (антигельмітники,   антибіотики, пробіотики).  Продуктивність   лінії з виробництва комбікормів   становить 5 тн/год, є можливість фасування   комбікормів в мішкотару.
  • Використання наукових підходів щодо використання   сировини при створенні комбікормів    дозволяє враховувати аспекти покращення здоров”я тварин, досягнути високих  показників продуктивності поголів”я,  знизити рівень витрат на виготовлення  одиниці продукції тваринництва.
  • Лінію з виробництва круп продуктивністю до  1 тн/год., яка здійснює виробництво   наступних видів круп:
  1. Горох шліфований колотий сорт №1,№2
  2. Мучка горохова
  3. Крупа пшенична з м’яких сортів №1,№2,№3
  4. Манка пшенична
  5. Мучка пшенична
  6. Крупа пшенична з твердих сортів №1,№2,№3
  7. Манка ппшенична з твердих сортів
  8. Мучка пшенична з твердих сортів
  9. Крупа ячмінна №1,№2,№3
  10. Манка ячмінна
  11. Мучка ячмінна
  12. Крупа перлова №1,№2
  13. Крупа кукурудзяна №1,№2,№3,№4
  14. Мучка кукурудзяна
  15. Крупа кутя.

продукцияКолаж