Рецепт кулешу

На казан кулешу (250 порцій) вам потрібно:

15 кг бочка

25 кг фаршу

5 кг масла

150 яєць

12 кг арнаутки (або пшона)

5 кг моркви

6 кг цибулі

50 л води

Перед приготуванням, щоб не порушити процес приготування потрібно випити чарку горілки. І лише після цього, розігріваємо казан на вогні, піджарюємо бочок, порізану кубиками цибулю, моркву і тушкуємо. Додаємо воду й засипаємо кашу, як закипить готуємо майже до готовності. Лишилося додати фарш і яйця, а лавровий лист сіль, перець, тмин до смаком.

Постійно помішуємо, адже дуже важливо щоб куліш не підгорів.

Смакуйте на здоров’я!